Home page

Pagina de categorie

Pagina de produs

Să vorbim concret despre prețuri, termene, mod de lucru.
🚀Hai să mișcăm lucrurile! E Aprilie deja…

🔥🚀 Actualizat la 20 Aprilie 2024.

Dragă Antreprenorule,

Vizionarule, curajosule!

Dacă vrei să vinzi online avem ceva important să-ți spunem!

Avem soluția de magazin online cu care poți face saltul uriaș în vânzări în următoarele 6 luni fără să aloci bugete enorme.

Ai în fața ta opțiunea de a închiria un magazin online și de a începe să vinzi chiar de mâine.

Template-ul pe care îl vezi este optimizat (așa cum știm noi…) pentru a putea fi folosit cât mai ușor de cei care vor să cumpere de la tine.  Aceasta va fi marea ta provocare pentru perioada imediat următoare: cum să ai cât mai mulți clienți.

Fără a fi vreo exagerare… Alocăm cca. 100 de ore pentru optimizarea fiecărui template de magazin online. Analizăm și ‘luăm la mână’ tot: homepage, pagina de categorie, pagina de produs, procesul de comandă, email-uri genereate, etc.). Ar trebui ca magazinul online să se comporte bine pe desktop dar mai ales pe mobil. Odată cu pandemia numărul celor care vizitează și comandă produse direct de pe mobil l-a întrecut pe acela al oamenilor care accesează sau cumpără de pe desktop.

Alegerea unui template de acest fel este eficientă din punctul de vedere al investiției, timpului și rezultatelor în comparație cu dezvoltarea de la zero a unui magazin online. În plus, ai tot ceea ce îți trebuie pentru a începe să vinzi online extrem de rapid.

Împreună cu o promovare făcută cu cap alegerea unui template gata de luptă îți aduce mult…

Mulți vizitatori.

Multe comenzi.

Mult profit.

 

Pentru început să îți spunem ce primești…

  • magazin online (Prestashop sau WooCommerce). PrestaShop pentru magazinele online serioase, WooCommerce pentru ‘proiecțele’… Dacă ai muuulte produse îți recomandăm clar Prestashop.
  • popularea inițială a magazinului online cu produsele tale. Una e să primești un magazin online gol în care să introduci tu primele produse și alta e când primești magazinul online populat cu produsele tale. Parcă altfel rezonezi cu el, nu-i așa? Parcă are alt ‘aspect comercial’…
  • SEO on-page. Pentru ca site-ul tău să fie bine văzut în fața lui Google.
  • găzduire web GRATUITA. Mă rog, mai corect spus: e inclusă în valoarea abonamentului lunar. E mai bine să stea la noi. Serverul este configurat astfel încât magazinul online să ruleze fără probleme. În plus, va sta într-o companie selectă alături de alte magazine online dezvoltate de noi. Mai stau și ele de vorbă, deși noi nu am văzut magazine online care să moară de plictiseală…
  • administrare tehnică (ai magazinul mereu la zi). Nu te doare capul indiferent ce se întâmplă: se virusează, apar module noi, ‘nu mai e bună’ versiunea de PHP… Noi ne ocupăm de tot. Și pe tine nu te costă nimic în plus.
  • implicarea noastră totală. După cum poți vedea și în testimoniale cam așa se întâmplă: ‘Tratați-mi proiectul ca și când ar fi al vostru…’
  • consultanță și idei ca să ai mai mulți vizitatori și să vinzi mai mult (30 min GRATUIT/ luna)
  • practic, primești cam tot ce ai nevoie pentru a vinde online…

Să vorbim concret despre prețuri, termene, mod de lucru.
🚀Hai să mișcăm lucrurile! E Aprilie deja…

Magazine online care folosesc ALYSUM

Să vorbim concret despre prețuri, termene, mod de lucru.
🚀Hai să mișcăm lucrurile! E Aprilie deja…