Magazine online

Facem magazine online care aduc mai multi clienti.
Pentru acele companii care vor sa inceapa sa vanda online, care se declara nemultumite de vanzarile actuale, solutia noastra de comert electronic inseamna un magazin online si implicarea noastra 100% in cresterea vanzarilor si este eficienta in comparatie cu angajarea unui om nou care abia acum incepe sa invete ce inseamna un magazin online adevarat.

CE o sa primesti

  • un magazin online,
  • o platforma Prestashop de comert electronic excelent optimizata pentu mobil si tableta, design modern,
  • unelte de marketing care te ajuta sa vinzi mai mult si
  • gazduire web gratuita.
  • un departament de marketing online externalizat care iti va lua de pe cap problemele legate de dezvoltarea afacerii si a magazinului online.

Cu CINE o sa ai de a face

Vei lucra cu 4 oameni, experti online, carora le place la nebunie ceea ce fac si dau 100% in tot ceea ce fac. Lucram in mediul online din 2001. Stim bine de ce probleme te poti lovi.

Competenta noastra este crearea de magazine online care vand. Suntem specialisti online (dezvoltare web si marketing online) si ne dorim ca tu sa ai succes. Ne poti suna oricand.

Pentru cine facem magazine online?

Ne implicam des in dezvoltarea afacerilor si magazinelor online din domeniile Fashion, IT&C, Beauty.

Pentru afacerile care au deja un business solid si vor sa inceapa sa vanda online si pentru cei care au deja un magazin online, sunt pe piata de ceva vreme si ar vrea sa vanda mai mult.

Abordarea noastra.
CUM procedam pe viitor.

Incepem cu obiectivele tale de business. Alocam UN SINGUR OM cu care vei tine legatura. Noi lucram, tu verifici online stadiul proiectului si stabilim impreuna ce mai este de facut. Cand totul este gata si tu esti multumit lansam magazinul online. Si incepi sa vinzi...

1. Te ascultam.
Stabilim obiectivele.

Incepem cu obiectivele tale de business si construim doar in functie de ele.

2. Alocam un singur om cu care vei tine legatura.

Nu te doare capul... Ai intrebari? Intrebi un singur om, iti raspunde un singur om.

3. Verifici online stadiul magazinului tau

Iti punem la dispozitie un link la care poti vedea in timp real ce anume s-a facut. In functie de ceea ce vezi acolo discutam si stabilim impreuna ce mai este de facut.

Clienti Magazine Online

Spune-ne despre obiectivele afacerii tale

Nume

Firma

Cifra de afaceri anuala

email

Telefon

Cu ce te putem ajuta?