Magazine online

Facem magazine online care aduc mai multi clienti.
Pentru acele companii care vor sa inceapa sa vanda online, care se declara nemultumite de vanzarile actuale, solutia noastra de comert electronic inseamna un magazin online si implicarea noastra 100% in cresterea vanzarilor si este eficienta in comparatie cu angajarea unui om nou care abia acum incepe sa invete ce inseamna un magazin online adevarat.

CE o sa primesti

magazin online (Prestashop sau Woocommerce)
+ implicarea noastra totala in primele 100 de zile de viata a magazinului online
+ consultanta si idei ca sa ai mai multi vizitatori si sa vinzi mai mult

Cu CINE o sa ai de a face

Vei lucra cu 4 oameni, experti online, carora le place la nebunie ceea ce fac si dau 100% in tot ceea ce fac. Lucram in mediul online din 2001. Stim bine de ce probleme te poti lovi.

Competenta noastra este crearea de magazine online care vand. Suntem specialisti online (dezvoltare web si marketing online) si ne dorim ca tu sa ai succes. Ne poti suna oricand, la orice ora, pe parcursul colaborarii.

Pentru cine facem magazine online?

Ne implicam des in dezvoltarea afacerilor si magazinelor online din domeniile Fashion, IT&C, Beauty.

Dezvoltam magazine online pentru afacerile care au deja un business solid si vor sa inceapa sa vanda online si pentru cei care au deja un magazin online, sunt pe piata de ceva vreme si ar vrea sa vanda mai mult pe Internet.

Recomandam solutia noastra de comert electronic companiilor care au (sau vizeaza) cifre de afaceri anuale cuprinse in intervalul 100.000 euro - 1.000.000 euro.

Abordarea noastra.
CUM procedam pe viitor.

Incepem cu obiectivele tale de business. Alocam UN SINGUR OM cu care vei tine legatura. Noi lucram, tu verifici online stadiul proiectului si stabilim impreuna ce mai este de facut. Cand totul este gata si tu esti multumit lansam magazinul online. Si incepi sa vinzi...

1. Te ascultam.
Stabilim obiectivele.

Incepem cu obiectivele tale de business si construim doar in functie de ele.

2. Alocam UN SINGUR OM cu care vei tine legatura.

Nu te doare capul... Ai intrebari, apare o urgenta, vrei o interventie rapida? Vorbesti cu un singur om care stie totul despre afacerea ta online.

3. Verifici online in timp real stadiul magazinului tau.

Iti punem la dispozitie un link la care poti vedea in timp real ce anume s-a facut. In functie de ceea ce vezi acolo discutam si stabilim impreuna ce mai este de facut.

Clienti Magazine Online

Spune-ne despre obiectivele afacerii tale

Nume

Firma

Cifra de afaceri anuala

email

Telefon

Cu ce te putem ajuta?