🔥 Breaking news: 22 Iulie 2024 eCommerce pentru o eră noua!

Ai o afacere de cel puțin 1 MILION DE EURO? Deschide-ți magazin online!

Canalele prin care vinzi și-au atins de mult limitele? Vei genera vânzări noi în următoarele 6 luni (sau mai puțin) fără costuri enorme.

De încredere pentru mai mult de 100 de magazine online, printre care...

Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.

🔥🚀 Actualizat la 18 Iulie 2024.

Dragă Antreprenorule,

Dacă vrei să ai clienți și vânzări online care să-ți crească afacerea…

Avem ceva important să-ți spunem!

Avem platforma de ecommerce cu care poți face saltul uriaș în vănzări în următoarele 6 luni fără să aloci bugete enorme.

Suntem oamenii potriviți cu care să lucrezi. Rezolvăm împreună tot ce ține de business-ul tău online.

Colaborarea cu noi este eficientă în comparație cu angajarea unui om sau a unei echipe întregi care abia acum începe să învețe ce înseamnă un magazin online adevărat. Îți aduce mai mult…

Mai mulți vizitatori.

Mai multe comenzi.

Mai mult profit.

Dar…

Mai avem ceva să îți spunem… ceva ce poate nu ți-a mai spus nimeni până acum.

Pentru început…

Avem experiență în crearea magazinelor online din domeniile:

💰 Fashion & accesorii
💰 Produse de îngrijire personală
💰 Electronice
💰 Home & deco
💰 Handmade, Hobby & amenajarea casei

Suntem oficial agenție PrestaShop Expert.

Am folosit magia experiența noastră în online și pentru alții (praf de zâne + cunoaștere)…

 • Am adus în online o firmă germană care vinde mașini agricole și piese de schimb și accesorii pentru utilaje agricole și construcții (creându-i o platformă ecommerce pentru +1 000 000 de produse!!!).
 • Am adus în online un business de 2,1 milioane de euro cu plăci ceramice, obiecte sanitare, mobilier și soluții de amenajări interioare care căuta un canal de vanzare suplimentar.
 • Am ajutat un start up din domeniul fashion și baby care care și-a dus afacerea online la vânzari de 660k euro (care… practic, dintr-un producător mic local a ajuns să vândă în toată lumea).
 • Avem grijă de business-ul online al unuia dintre cei mai importanți distribuitori de scule și echipamente auto pentru service auto din Romania, cu cifra de afaceri de 3,4 milioane de euro (cu stocuri proprii de peste 40000 de produse și o puternică prezență online, oferind consultanță gratuită și montaj profesional).
 • Cu soluția noastră de magazine online, oameni pasionați de munte au reușit să acopere întreaga piață din Romania pentru a putea oferi de la firme de top îmbrăcăminte, încălțăminte și echipament outdoor pentru drumeții și munte (cu vânzări de 700k euro.)
 • Am adus în online un business fashion pentru bărbați de 1,73 milioane de euro care căuta un nou canal de vânzare (în prezent vânzările online tind să le depășească pe cele din magazinele fizice).
 • Am făcut un upgrade de interfață pentru dublarea vânzărilor online a unui business de IT&C, importator și comerciant de componente și accesorii IT (cu cifra de afaceri de 420k euro).
 • Ne-am implicat în creșterea unui business din domeniul food cu alimente organice și bio cu o cifră de afaceri de 800k euro (magazin online și platformă de distribuție dedicată segmentului B2B).
 • Am adus în comerțul online cea mai cunoscută stilistă pentru bărbați din România cu afaceri anuale de 3 miloane euro – cu un business fashion pentru bărbați (imaginea online a completat cu succes și rafinament brandul ei).
 • Am creat un canal suplimentar de vânzari și am extins piața pentru un brand cunoscut de parfumuri cu vânzări de 2 milioane euro (vânzările online au explodat pur și simplu… mai ales după pandemie).
 • Am adus în online un business cu produse handmade, dulcețuri, fursecuri, textile. Afacerea locală a devenit furnizor al Casei Regale a României (mici produse de manufactură s-au metamorfozat în produsele speciale care încântă simțurile prin gusturi fine și deschid apetitul pentru calitate, rafinament și caracter unic).

Și am putea continua să umplem câteva pagini cu exemple de acest fel…

Pentru că platforma noastră de ecommerce și modul în care vedem noi comerțul electronic se potrivesc oricărei firme sau oricărui antreprenor care vrea să vândă online.

Dar care este în același timp conștient că pentru a obține rezultate trebuie să depună eforturi și să investească timp, implicare, cunoaștere și bani.

Da, ca să vinzi online nu este de ajuns să ai doar magazinul online și să astepti să-ți curgă vânzările și banii în cont. Nu ți-a spus nimeni asta până acum drept în față, nu-i așa?

Online-ul este o călătorie incitantă și plină de provocări.

Implicarea ta 100% împreună cu implicarea și cunoștințele noastre te vor ajuta să faci un salt imens în vânzările tale online. E ca la săritura în lungime. Cum preferi? Cu elan? Sau fără…?

Dacă vrei să povestim despre asta și să îți spunem cum vedem noi toată povestea, apasă butonul de mai jos…!

Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.

Realizare magazin online

Super opțiuni magazin online. #trendy

Crypto Friendly

NFT Friendly

Functionalități magazin online

Plata cu card. Monede multiple

Plata cu CRYPTO. BTC, ETH, EGLD.

Multilanguage (RO/ EN/ DE)

Integrare cu eMag

Mobile first. Mobile friendly

Feed-uri de produse

Integrare SmartBill si FGO

SEO friendly

Gestiune stoc

Certificat SSL

Cote de TVA diferite

Google Analytics/ Google Tag Manager/ Google Search Console

Magie...?

Nu e, de fapt, vorba despre asta… Este vorba despre a avea o soluție care să te ajute în afacerea ta. Și pe care să te poți baza!

Și de oameni pricepuți care știu pe ce să buton apese. Facem lucruri la care pe care alții nu le văd sau cărora nu le dau nicio importanță.

De exemplu…

 • Știm cum să facem procesul de comandă mai ușor și mai fluent pentru vizitatorii site-ului tău. (Gândește-te la asta: Cum ar fi să-ți crești vânzările doar pentru că am eliminat două click-uri sau pentru că am făcut butoanele principale mai vizibile, așa cum știm noi…?
 • Mai puține bătăi de cap cu gestiunea produselor, mai mult timp pentru strategiile tale. Integram perfect platforma de ecommerce cu sisteme ERP și îți rezolvăm rapid treaba cu stocurile.
 • Nu știi cum să abordezi relația cu nenea Google? Ne pricepem să inițiem începuturi gen „love at first sight„. Ne ajutăm de Google Analytics/ Google Tag Manager/ Google Search Console.
 • Vrei să-ți imporți automat produsele din magazinul online direct în Facebook sau Google? Avem soluția care funcționează întotdeauna. Totul merge mai ușor cu feed-uri de produse. Pregătim terenul fain-frumos pentru viitoarele campanii de marketing.

 

Dar asta nu e tot. Am vrea de asemenea să știi că…

Ajutăm afacerile din domeniile FMCG, Fashion, Beauty, Home & Deco, IT&C

Dezvoltăm magazine online PrestaShop, WooCommerce sau Magento.

Ți se pare soluția potrivită pentru tine? Vrei să ne pui la încercare…?

Doar o clipă… Să ne înțelegem clar de la început!

Soluția noastră nu e pentru toată lumea. Sunt două lucruri mari și late care ar trebui să se întâmple pentru a putea pleca la drum împreună:

 1. Să ai deja un business solid în domeniul comerțului (distribuției) sau al producției sau să vizezi pentru următorii trei ani cifre de afaceri cuprinse intre 100.000 si 1.000.000 euro,
 2. Să nu vinzi produse ilegale sau periculoase în orice fel.

Noi ne dăm cu părerea despre tot: despre magazinul online, despre procesul de comandă, despre campaniile de promovare. După ce asculți ce avem de spus tu ai libertatea să faci ce vrei: să implementezi ideile noastre sau să mergi mai departe după capul tău.

Colaborarea cu noi în aceste condiții ți se mai pare interesantă? Crezi că putem comunica pe aceeași lungime de undă? Dacă da, programează-te la o discuție de maxim 30 de minute în urma căreia să știm cu exactitate (și tu… și noi) dacă ne potrivim și putem crește împreună.

PS: Să știi că ne dorim clienți buni cu care să ne putem înțelege…

Am vrea ca tu să fii receptiv, să înțelegi viziunea noastră despre creșterea unei afaceri de comerț elecronic și… dacă am făcut un plan și am pornit la drum să nu ne spui ceva de genul: ‘luna viitoare nu mai vreau să promovez magazinul online, să punem un pic campaniile pe pauză…’

Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.

Ce o să primești

Ți-e teamă că nu ai cu cine rezolva problemele care o să apară cu magazinul tău online? Că investești mulți bani și apoi vei rămâne blocat cu un magazin nefuncțional…?

Chiar așa? Ce să faci cu un magazin online mort?

Lucrând cu alții… ai vrut modificări la magazinul tău online și ai rămas cu ochii în soare vorbind singur? De sute de ori ai auzit ca se rezolva în două zile și nu ai mai primit raspuns? Ai cheltuit o căruță de bani pentru dezvoltări adiționale?

Gata cu fricile de felul acesta!

Îți răspundem la orice intrebare sau problemă. Ne vedem, auzim, whatsapp-uim, message-uim, mail-uim până rezolvăm orice neliniște ai legată de magazinul tau online. Nu am lăsat baltă pe nimeni. Niciodată!

Bine… discutăm și despre strategii sau dezvoltarea businessului tau online.

Și avem și cafea buna (ce clișeu ieftin, nu-i așa…?). Și canapea albastră unde stăm linistiti și vorbim cu tine – față în față sau pe Zoom/ Telefon/ WhatsApp/ Google Meet…

Nu suntem o firmă născută ieri, facem asta din 2007 (omg e ceva de atunci, suna ca din 1900 toamna). Suntem buni în crearea de magazine online și prietenoși cu clienții nostri.

Pe lângă asta o să primești…

 • magazin online (Prestashop sau WooCommerce). PrestaShop pentru magazinele online serioase, WooCommerce pentru ‘proiecțele’… Dacă ai muuulte produse îți recomandăm clar Prestashop.
 • popularea inițială a magazinului online cu produsele tale. Una e să primești un magazin online gol în care să introduci tu primele produse și alta e când primești magazinul online populat cu produsele tale. Parcă altfel rezonezi cu el, nu-i așa? Parcă are alt ‘aspect comercial’…
 • SEO on-page. Pentru ca site-ul tău să fie bine văzut în fața lui Google.
 • găzduire web GRATUITA. E mai bine să stea la noi. Serverul este configurat astfel încât magazinul online să ruleze fără probleme. În plus, va sta într-o companie selectă alături de alte magazine online dezvoltate de noi. Mai stau și ele de vorbă, deși noi nu am văzut magazine online care să moară de plictiseală…
 • administrare tehnică (ai magazinul mereu la zi). Nu te doare capul indiferent ce se întâmplă: se virusează, apar module noi, ‘nu mai e bună’ versiunea de PHP… Noi ne ocupăm de tot. Și pe tine nu te costă nimic în plus.
 • implicarea noastră totală. După cum poți vedea și în testimoniale cam așa se întâmplă: ‘Tratați-mi proiectul ca și când ar fi al vostru…’
 • consultanță și idei ca să ai mai mulți vizitatori și să vinzi mai mult (30 min GRATUIT/ luna)
 • practic, primești cam tot ce ai nevoie pentru a vinde online…

NOU

Feed produse (.xml sau .csv)
– feed Facebook
– feed Google Shopping Ads
– feed Google Dynamic Ads
– feed 2Performant

Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.

Vorbesc depre noi

Nu ne crede doar pe cuvânt.
E important ce spun clienții despre noi.

Eu vreau implicare. Trateaza-mi proiectul ca si cum ar fi al tau si atunci sunt impacat.
Asta am gasit la voi, asta apreciez cel mai mult. Tehnic sunteti impecabili, intelegeti ce vreau, cand vreau si nu va dati batuti la prima problema aparuta.
Recent am rezolvat impreuna cu voi un streaming live pentru un site. O chestie care trena de 2 saptamani. Dar care era miezul unei campanii publicitare.
Naspa sa promiti ceva si sa nu mearga!

Dar ati venit voi si in 24 de ore totul era up and running.

La alte colaborari lucrurile au mers super: eu vin cu ideile crete si conceptul grafic, voi mi-l realizati ca la carte…,,ca la noi in Germania” cum se zice la Sibiu.
Daca sunteti scumpi? Da si…nu.
Si o tableta Samsung costa mai mult ca un No name asa ca aici e diferenta.

Vrei site facut de ,,cumnatu”?
Du-te la cumnat, fa-ti o cruce mare ca pentru un drac batran si roaga-te sa mearga. Si sa-ti raspunda la telefon cand o sa vrei modificari.
Vrei o chestie profi, care sa functioneze si sa fie vizibila pe doate device-urile, aerisita si indexabila? Clar, oamenii astia sunt cei mai potriviti.

Va spune unul care a incercat si varianta ,,cumnatu’”. Chiar daca era cumnatu’ clientului :))

P.S. Cumnatu’ e asa un arhetip al bagatorului in seama. Inlocuieste-o cu varu’, nepotu’, prieten etc.

Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.

Dovada!

Magazine online create recent

isara.ro

  dpparfum.ro

   adinabuzatu.ro

    sportvirus.ro

     Afaceri ca acestea te fac să-ți dorești să vinzi și tu online.

     Atât cu visele…

     Să îți răspundem tuturor întrebărilor care te macină despre cum poți să vinzi mult online…!

     Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

     🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.

     NU E MAGIE...
     ABORDAREA NOASTRĂ.
     CUM PROCEDĂM PE VIITOR.

     În timp… am dezvoltat un sistem care să ne ajute să ‘ne uităm’ la client (și la un magazin online) într-un anume fel. Astfel încât să îl facem să crească.

     Începem cu obiectivele tale de business. Care ar trebui sa fie CONCRETE și MĂSURABILE. Ex.: 9 comenzi/ zi, 20.000 euro vânzări/ lună.

     Alocăm UN SINGUR OM cu care vei ține legătura. Noi lucram, tu verifici online stadiul proiectului și stabilim împreună ce mai este de făcut. Când totul este gata și tu ești mulțumit postăm magazinul online. Și începi să vinzi…

     1. Te ascultăm.
     Stabilim obiectivele.

     Începem cu obiectivele tale de business și construim doar în funcție de ele.

     2. Alocăm UN SINGUR OM cu care vei ține legătura.

     Nu te doare capul... Ai întrebări, apare o urgență, vrei o intervenție rapidă? Vorbești cu un singur om care știe totul despre afacerea ta online.

     3. Verifici online în timp real stadiul magazinului tau.

     Îți punem la dispoziție un link la care poti vedea în timp real ce anume 's-a facut'. În funcție de ceea ce vezi acolo discutăm și stabilim împreună ce mai este de făcut.

     Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

     🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.

     Cu cine o să ai de a face

     Vei lucra cu 5 oameni (din Sibiu), expeți online, cărora le place la nebunie ceea ce fac și dau 100% în tot ceea ce fac. Lucrăm în mediul online din 2001. Știm bine de ce probleme te vei lovi.

     Competența noastră este crearea de magazine online PrestaShop (1.6 sau 1.7) și WordPress/ WooCommerce. Suntem specialiști online (dezvoltare web și marketing online) și ne dorim ca tu să ai succes.

     Ne poți apela oricând. Ținem legătura constant... pe tot parcursul aventurii noastre împreună. Nici nu se poate altfel dacă vrei să vinzi online.

     Și afli 3 metode de a avea vânzări online în fiecare zi chiar dacă ai un buget modest.

     🚀GRĂBEȘTE-TE! Locurile GRATUITE pentru Iulie sunt aproape epuizate.